Kristalhealing en de Heilige Geometrie van de Schepping.

De Aarde, het universum en ook de kosmos zijn opgebouwd uit lichte levende, bewuste energie. Bestaande uit geometrie, licht en elektromagnetisme.

De aarde is multidimensionaal, net als wij mensen dat zijn. De Heilige Geometrie is de onderliggende mozaïek van alle dimensies.

Naarmate onze trilling (liefde)zich verhoogt, dus naar mate ons licht in het lichaam indaalt en fysieke energieën in balans komen, vormt zich onze Merkaba. Een zespuntige ster, opgebouwd uit twee piramides, die de aarde energie en de kosmische- of zonne-energie vertegenwoordigen.  Het duale in zich dragend, het mannelijke en vrouwelijke veld werken door elkaar heen.

Kristallen groeien in Moeder Aarde en zijn verbonden met de sterrenkrachten. Ze zijn onze helpers en maken ons bewustzijn wakker. Ze kunnen dit omdat ze dezelfde trilling in zich dragen als het menselijk lichaam. Ze helpen de balans te herstellen. Dit gebeurt op fysiek, emotioneel, psychisch en spiritueel niveau.

Voor mij is belangrijk om te zien dat de kristallen  ons kunnen helpen om thuis te komen bij onszelf.  Zodat er innerlijk vrede ontstaat en we weer in Verbinding in het hier en nu kunnen Zijn.

Werken met kristallen en de heilige geometrie is een manier van het begrijpen van het universum. Alles in het universum is zich bewust van de verbinding met Het Geheel en deze workshops kunnen je helpen dit te ervaren.  

Je bent van harte welkom

Praktische informatie: Kristal healing en de Heilige Geometrie Workshops op zondagmiddag; 28 januari, 10 maart en 26 mei 2024

van 13.30-17.00 uur Prijs € 60,- per workshop.