Actualiteit met inspiratie Print   
Werken vanuit het 4de niveau.
Een Bewustwordingsweg die ook jij kunt gaan volgen d.m.v. Inca Healing door de diverse Inca Paden te bewandelen.
Het gaat hier om te leren je bewust te worden van de manier waarop je leeft, denkt, voelt en actie onderneemt. Het houdt in dat je respectvol bent naar jezelf en naar anderen en je staat open en je bent bereid je te verbinden met de wereld om je heen.
Wie ben ik en wat is mijn missie?


 


Je wordt je bewust dat alles bezield is en we allen verbonden zijn.
Je helpt mee om vrede te bewerkstelligen tussen mensen en je weet dat alle goddiensten één zijn.
Je voelt jouw levensmissie en ziet opnieuw de magie van het leven.

 
Bezinningsmoment

Er komt een dag dat jij je de Grote Droom herinnert en de weg zal je duidelijk worden. Je kwam in het leven door de sluiers van de Droom, omdat de reden van je bestaan voor jou geheim moest blijven, totdat jij het je herinnert en je de weg naar huis zult vinden. Je bent één met al het leven en de mogelijkheden waar van je droomt, zullen werkelijkheid worden.
Wil je anderen helpen met hun droom voor de wereld, kijk dan voor twee prachtige projekten onder Links.

frontpage foto Rieke donkere achtergrond test

Aangesloten bij de beroepsvereniging het NVPA - Nederlands Verbond voor  Psychosociaal therapeuten, Psychologen en Agogen en bij TNI = The Michael Newton Institute of Life Between Lives.


 

Inca Healing Pad 1,2 en 3

Het Andespad is de persoonlijke en spirituele ontwikkeling die een mens doorloopt vanuit deze oude kennis en de beoefening van energietische technieken die hier bij hoort.

Op dit moment is er enkel een mogelijkheid de voor jou van toepassing zijnde delen van dit pad je via individuele begeleiding eigen te maken.

 


don benito

 

Innerlijk Kind Weekend

In onze kindertijd gebeuren er soms dingen die we niet kunnen verwerken zoals pesten, ons niet gezien en gehoord voelen. We kunnen het verleden niet veranderen, maar wel de gevolgen ervan. Sleutelwoorden voor dit weekend zijn: Geboorte, Welkom geheten worden en Welkom Zijn.

Voor wie: Voor die mensen, die de verwondingen van hun innerlijk kind willen helen. Meer inzicht en begrip willen krijgen in zichzelf en de wereld.

scannen0001

 

Kristal Healing

In een individuele Kristal healing kunnen de kristallen je o.a. helpen om stress en spanning los te laten, je lichaam en geest meer vitaliteit te geven en je intuïtie en creativiteit te verhogen. Je eigen "heilige"ruimte te creëren.
Ze helpen de balans te herstellen. Dit gebeurt op fysiek, emotioneel, psychisch en spiritueel niveau.


Ametyst