EMail Drucken

Agenda

Event 

Title:
Inca Healing Pad 1, 2 en 3
When:
28.01.2018 - 29.04.2018
Where:
Droomwever - Winterswijk
Kategorie:
Thema dag

Description

Wat is Inca Healing en wat brengt het:
Het opent kanalen
Het is iets dat groter is dan wijzelf
Er is meer dan onszelf en de kosmos
Je komt in aanraking met een kracht die oneindig veel sterker is dan jijzelf.9:00

Wat kan het aan jouw leven toevoegen:
1. het leert je bovengenoemde kracht te leren kennen en toepassen.
2. Dat je opnieuw een diepere verbinding met Moeder Aarde aan kunt gaan.
3. Jouw energie via haar aan te vullen i.pv. bewust of onbewust via de ander.
4. Oude gedachtenpatroneen te veranderen, waardoor er meer energie is en plezier.
5. Vauuit deze intuïtieve ontwikkeling leert het je steeds meer je eigen heelmeester te worden
6. Het geeft je de mogelijkheid jouw persoonlijke kracht te ontdekken en te laten toenemen.
7. Een praktische techniek om jezelf te helepen je opnieuw te verbinden met het veld van gezondheid, heelheid en overvloed.

De lessen en de inwijdingen van Inca geven met een enorme wijsheid, liefde en eeuwenoude kennis aan ons door. We kunnen daarmee niet alleen ons eigen leven, maar ook het leven van anderen hier op aarde fundamenteel veranderen, en meer in harmonie brengen met de energiën van het universum. Het doel is ontwikkeling van bewustzijn.

Als Mesa dragers en ingewijd in de healingstradities van diverse o.a. Inca Sjamanen kreeg ik de kennis van de drie verschillende Inca Paden overgedragen door Don Juan Nunez del Prado. Don Juan werd persoonlijk ingewijd door de drie laatste Inca Meesters.

Achtergrond: In 1955 werd in de bergen van Peru nabij de stad Cusco een indianenvolk ontdekt dat eeuwenlang afgesloten van de buitenwereld was gebleven, de Qéro Indianen. Zij spraken nog een zuivere vorm van Quechua, de oude Inca-taal en hadden een leefwijze met gebruiken die erg veel lijken op wat van de Inca's bekend is. In een eeuwenlange mondelinge overleveringstraditie is veel van de kennis van de Inca's bewaard gebleven.

De Q'ero zien ontwikkelingen in de wereld die het nodig maken de kennis die zij hebben zo breed mogelijk te verspreiden. Dit brengen zij ook in verband met de profetie van een versnelde spirituele ontwikkeling in deze tijd, die de aarde en de mensen op een hoger bewustzijnniveau zou kunnen brengen.

Wat kan jezelf met deze kennis en ervaring doen:
Enerzijds: leer je eenvoudige technieken in het werken met energie vanuit de kennis van de Qéro's Je maakt contact met jouw eigen potentieel. De kracht van binnen uit. Het bewuste contact met deze kracht, helpt je beter te zien wat je unieke kwaliteiten zijn en wat je er mee kunt doen.
Anderzijds: is de achterliggende filosofie en visie op mens, kosmos en aarde een inspirerende zienswijze, die het werken met energie in een traditie plaatst en ons een veel bredere verbondenheid met de aarde en met elkaar kan doen ontwikkelen.

Het Andespad is de persoonlijke en spirituele ontwikkeling die een mens doorloopt vanuit deze oude kennis en de beoefening van energetische technieken die hierbij hoort.

Je kan deze ochtenden zien als een prachtig begin, een mogelijkheid om met het Inca Pad kennis te maken en ermee te werken.

Praktische informatie: Het betreft 3 dagen van 10.00- 17.00 uur
2018:  zo. 7 januari, 11 maart en 29 april
Prijs:  € 100,- per dag incl.  koffie/thee, vegetarische lunch.

Venue

Droomwever
Lokatie:
Droomwever   -   Website
Street:
Wilhelminastraat 26
ZIP:
7101 CR
City:
Winterswijk
Country:
Country: nl

Description

Beschrijving van de lokatie waar het evenement plaats vindt.